művirágaim

 

39 éve készítek Magyarországon művirágokat. Dolgoztam szinte minden magyar színháznak, 20 évig a Magyar Televízió alkalmazottaként is több ezer virágot készítettem (Emellett alkalmi, színházi fejdíszeket, kalapokat, népi pártákat)
Művirágaim eljutottak Amerikába is, hiszen, néhány éve egy nagy amerikai kosztümös filmbe is több ezer virágot készítettem.Áraim mindig az egyedi megrendelésnek megfelelően darabtól, mérettől, formától függő. 5-6cm virágtól, akár 25 cm-esig készítek virágokat.Egyedi darabszámtól, virággirlandig bármit elkészítek az itt látható munkák bemutatják, hogy hogyan dolgozok. Mind külön megrendelésre készültek. selyem, taft, vászon, lamé, organza anyagokból, vagy bármilyen de lehetőleg minél kevesebb műszál összetevőt tartalmazó anyagból dolgozok. Ennek oka az hogy én a hagyományos , kézműves technikával formálom a virágokat. (Azaz ellentétbe pl, a kinai gépi technikával,kézműves technikával dolgozok Az anyagot kikeményítve, forró vas eszközzel megformálva.Ezt a technikát a nagyon műszálas anyag nem nagyon kedveli.)
Az itt látható minta virágokon kívűl, számtalan több ezer fajtájú,méretű, és minőségű virágot készítettem eddig.Többek közt csavart virágokat, vagy akár hatalmas dekorációs virágokat is.
Munkát számlaképesen tudok külföldre is vállalni, akár több ezer db mennyiségbe is.

 1 2Next
BACK to korengizella albumjai
Become a fan! Follow korengizella and receive an email every time korengizella uploads new images!