Uitvoering 2013 ♥

 

Afgelopen zaterdag hield gymnastiekvereniging VenV uit Garyp haar 2-jaarlijkse uitvoering in een ruim-bezette Westermar in Burgum.
De sporthal was voor deze gelegenheid omgetoverd in een waar liefdesparadijs met harten, ballonnen en vooral rode attributen.
De avond werd geopend met een passende flash-mob door groot en klein uitgevoerd en werd vervolgd met een afwisseling van dans- en turnoptredens.
De jazz-dansgroepen lieten zich meevoeren in emoties als blijdschap, liefde of liefdesverdriet en toonde dat in hun dans op vrolijke of meeslepende muziek.
De gym-acts werden in stijl uitgevoerd onder begeleiding van bijpassende love-songs, prachtige kledij en attributen die het geheel afmaakten.
Een nieuwe dansstijl voor de vereniging was streetdance. De twee groepen vertoonden met enthousiasme hun kunsten.
De turn-keurgroepen kwamen met een gevarieerde combinatie van dans en turnen voor het licht, waaruit bleek dat er in Garyp genoeg talent rondloopt.
Het tweede deel van de avond werd indrukwekkend en verrassend geopend met zang en dans, uitgevoerd door twee leden van VenV .
Het prachtig live gezongen “Hero”werd met veel inleving zeer goed vertolkt in een mooie dans.
En dat binnen VenV ook de iets oudere dames veel plezier beleven aan dans en andere bewegingsvormen blijkt uit het mooie optreden van de damesjazz-groep op “Music was my first love” en de oppeppende combi-fit en aerobics.
Tot slot kwamen alle deelnemers nog één keer op de vloer met een vervolg op de flash-mob van de opening op het vrolijke nummer “ Marry you” van Bruno Mars
En hoe toepasselijk was het dan dat hierbij een stralend dansend bruidspaar het middelpunt was.
Een afsluiting van een goed georganiseerde, vlot verlopende uitvoering met veel variatie, energie en enthousiasme, waarbij iedereen en alles goed tot zijn recht kwam.
Dank aan ieder die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van deze avond.

 1 2Next
BACK to Kiekjes fan Wietske
Become a fan! Follow kiekjesfanwietske and receive an email every time kiekjesfanwietske uploads new images!