Dansoptreden familiedienst 'Mei elkoar ien'.

 

27 januari 2013 - Familiedienst ‘Mei elkoar ien’ in sporthal De Westermar. (bron: Kanaal30.nl)
Gospelband SJEM, Dansgroep Garyp en Gert v/d Vijver -de zand tovenaar- werkten mee aan deze dienst die georganiseerd werd door het FCJT. Een prachtige gezinsdienst welke volgens vele bezoekers zeker voor herhaling vatbaar is.
Om 14.00 uur was de zaal vol, erg vol. Bijna 1200 bezoekers zaten op de tribune, op stoelen, tafels en gewoon op de vloer van de sporthal.
Het FCJT organiseerde deze dienst en ze hoopten op een volle tribune, dan waren er ongeveer 600 personen geweest. Dat er bijna 1200 waren overtrof hun stoutste verwachtingen.
Om 14.00 uur begon de dienst, en na een welkom wisselden de programma onderdelen elkaar snel af. De dames van Dansgroep Garyp hadden 2 optredens, een mooie dans op eigen muziek en een dans op een lied gespeeld en gezongen door de gospelband. Vooral die 2e dans was echt heel erg mooi, de 7 dames dansten uitstekend synchroon en erg mooi passend bij de muziek. Dat moet echt veel oefening gevraagd hebben, maar het resultaat was er dan ook na, erg mooi. Het spontane applaus van het publiek was dan ook zeer terecht.

BACK to Kiekjes fan Wietske
Become a fan! Follow kiekjesfanwietske and receive an email every time kiekjesfanwietske uploads new images!