11-herfstwandeling ouderraad

 

Op zaterdag 15 oktober organiseerden de Keukeldamschool en de ouderraad voor de tweede keer een herfstwandeling. Niet minder dan 191 deelnemers vertrokken aan de “hartenboom” op de speelplaats van de school voor een tocht van ongeveer 6,5 km. Van echt herfstweer was geen sprake, maar dat kon de pret niet bederven. Integendeel, de stralende zon zorgde voor aangename temperaturen en ideale wandelomstandigheden. De wandeling bracht de deelnemers onder meer langs mooie stukjes park en natuur zoals de “Hof van Casier” en de “slekkeput”. Ook recente woonwijken zoals “’t groen peerd” en “de nieuwe olm” kwamen aan bod. Op de tocht waren 3 stopplaatsen voorzien met diverse versnaperingen (fruit, snoep, wafel, …) en dorstlessers (bier, wijn, jenever, water, …)
Na de wandeling konden de hongerige magen terecht in de school voor heerlijke braadworsten en/of hotdogs. Nadien was er nog tijd om gezellig na te kaarten bij een drankje.
Het knutsel- en speelhoekje dat de leerkrachten in de school hadden ingericht, kende heel wat bijval bij de kinderen. Boetseren, kaarshoudertjes maken, schminken, … het kon er allemaal en het thema “herfst” was nooit ver weg.
Aan de wandeltocht was ook een fotozoektocht gekoppeld. Het aantal volledig correct ingediende formulieren was verbluffend. Liefst 91 personen hadden alle antwoorden juist. Een onschuldige, jarige kinderhand trok 3 winnaars uit de doos met correcte antwoorden.
Dit waren de gelukkigen:
3de prijs: Pepijn Libbrecht (1 ticket voor het huren van een dvd)
2de prijs: Iza Vera (2 tickets voor het huren van een dvd)
1ste prijs: Océane Persijn (een waregembon van €25.00)
De organisatie van de herfstwandeling paste binnen de intentie van de school en de ouderraad om kinderen, ouders en leerkrachten nog dichter bij elkaar te brengen. Zowel Keukeldamschool als ouderraad blikken met voldoening terug op de geslaagde herfstwandeling. School en ouderraad wensen dan ook alle wandelaars te bedanken.

 1 2 3Next
BACK to keukeldam's albums
Become a fan! Follow keukeldam and receive an email every time keukeldam uploads new images!