27 juni 2008: Personeelsuitstapje

 

Voor ons jaarlijkse personeelsuitstapje togen we dit jaar naar Valkenburg. Na een kop koffie en een stuk vlaai van duidelijk Limburgs formaat in de stationsrestauratie van Schin op Geul vervoerden paard en wagen of de tractor ons naar Valkenburg.

Onderweg reden we in een hinderlaag van de Bokkenrijders, die al snel door hadden dat zich een heks en een complete koninklijke familie onder ons bevond. Nadat we de ons dierbare heks hadden bevrijd, kregen we bij De Kluis een uitgebreide uitleg over de historie van de mooie omgeving. Te voet begaven we ons naar de vijver van een van Valkenburgs vele kastelen, waar ons een riante lunch wachtte.

Na de lunch ging het richting kabelbaan. De sportieve durfals onder ons raceten menig rondje over de rodelbaan, terwijl de rest van de groep zich tegoed deed aan een drankje op het terras. Twee vrije uren leverden een mooie wandeling op (zie tweede fotoboek) en een knorrende maag, die we aan het buffet bij Gaudi tot bedaren konden brengen. We verheugen ons al op het volgende uitstapje!

 1 2 3Next
BACK to MarjaMaassen's albums
Become a fan! Follow MarjaMaassen and receive an email every time MarjaMaassen uploads new images!