1986 Vakantie Le Pouldu.

 

Vakantie 1986.

Hoewel het de bedoeling was, dat wij weer met Derk en Greetje op vakantie zouden gaan, kwam daar - door allerlei toestanden - niets van terecht.Daarom besloten wij om dan maar gewoon samen met onze dochter te vertrekken.
Op het laatste moment - net als ieder jaar :) - besloten Piet en Carla om toch weer mee te gaan. Ondertussen hadden we echter ook met Joop en Pieta afgesproken. Omdat Joop totaal onbekend was met de route Normandië/Bretagne, had hij gevraagd om achter ons aan te mogen rijden en dat zij dan ter hoogte van de badplaatsen in Normandië, hun eigen weg zouden gaan.
Ongeveer halverwege werd echter besloten - in gezamelijk overleg - om gewoon met z'n allen verder te gaan richting Z.O.-Bretagne, waarbij als tussenstop San Lunaire werd aangehouden.
Na daar 3 dagen te hebben gestaan, gingen we dan alsnog - mede in verband met het weer - richting Carnac. Na allerlei omzwervingen, kwamen we daar ook inderdaad aan, maar vanwege het mondaine en dus dure aanzien en ook de enorme drukte daar,werd besloten om ons reisdoel teb verleggen en kwamen zodoende in Le Poudu terecht, alwaar onze vakantie echt kon beginnen.

 1 2 3 4 5 6Next
BACK to Albums van Karl
Become a fan! Follow Kahazet and receive an email every time Kahazet uploads new images!