2011-08 Tussendoortje Emelgem.

 

Na een lange rit (195 km) waren we dan eindelijk in EMELGEM. Eindelijk, want Yvette had al meerdere keren gevraagd om ook eens aan haar (alom geprezen) evenement deel te nemen en ik moet zeggen, dat het zeker de moeite waard is geweest.
Deze keer hadden we – in tegenstelling tot SCHAFFEN – de weergoden aan onze zijde en dat scheelt, al was het af en toe wel erg broeierig.
Hoe dan ook : we hebben genoten van elkaars gezelschap en natuurlijk van het gebodene, waarvan de gezamenlijke BBQ het hoogtepunt vormde. Alles was van goede kwaliteit, goed verzorgd en je kon eten zo veel je als je maar kon verstouwen en vele van de ca 220 aanwezigen hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt :-).
Het hele gebeuren werd opgeluisterd met zang en muziek door een prima band en dat tot in de kleine uurtjes!
Toch was er een minpunt, namelijk het veel te laat beginnen van de maaltijd. Deze was gepland om ca 18 uur, maar het was wel al 21.30 uur alvorens men kon aanvallen.
Een nare bijkomstigheid van dat lange wachten was dat er – ook door ondergetekende – te veel werd gedronken met alle gevolgen van dien.
Goed, dit terzijde, want gelukkig was iedereen de volgende dag weer monter genoeg om meerdere bezoekers te kunnen begroeten en opnieuw fanatiek deel te nemen aan het spel. Jeu de Boule natuurlijk :-)
En zoals altijd is er een tijd van komen en een tijd van gaan en dus hebben we de zondag rond het middaguur afscheid genomen.
Na een voorspoedige reis van in totaal 2.30 uur waren we terug in ons geliefde KAATSHEUVEL en konden we terug zien op een geslaagd weekend. Wel-is-waar met gemengde gevoelens, maar toch.
Met vriendelijk groet, Karl.

 1 2 3Next
BACK to Albums van Karl
Become a fan! Follow Kahazet and receive an email every time Kahazet uploads new images!