Filip en Mathilde spelen met JADA

 

zie ook de videoreportage: http://www.youtube.com/watch?v=w7WWv2OHwOU

Het Belgisch Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking had ook dit jaar op 21 juli een standplaats van ca. 300 m² ter beschikking in de Regentschapsstraat in Brussel die JADA events volledig invulde met een sensibiliseringsactie rond de 8 millenniumdoelen.

Wereldproblemen als armoede, duurzaamheid, kraamsterfte en gelijke rechten werden opnieuw op een speelse doch educatieve manier overgebracht en gecommuniceerd aan het grote publiek, door middel van gepersonaliseerde 'kermisattracties'.
Zo kon het publiek o.a. een vergelijkingspuzzel oplossen tussen België en Burundi, een klim wagen in de metershoge dadelkweek-palmbomen of al vissend vuilnis sorteren. Bonus was een prachtig T-shirt, wat men pas kon winnen na het vervullen van minstens 6 verschillende opdrachten.

Kers op de taart was het bezoek van prins Filip en prinses Mathilde. Zij bezochten de volledige stand en kregen bij elke attractie een woordje uitleg. Het prinsenpaar nam zelfs deel aan enkele spelen waaronder de fotoanimatie. Ze gingen er samen op de foto om aan te tonen dat iedereen, waar dan ook ter wereld, gelijk is en recht heeft op dezelfde rechten.

JADA events bedacht het volledige concept, verzorgde alle grafische vormgeving en de volledige uitvoering en opvolging ter plaatse. Een meer dan geslaagd event met een mooi compliment van het Ministerie:

“Ik ben zeer tevreden over de realisatie van de stand. Op korte termijn kwaliteit leveren, jullie stonden er. Waarvoor dank!

De stand werd -niettegenstaande het tussen-de-twee weertje- goed bezocht, wist het grote publiek aan te trekken, en zelfs het prinsenpaar te bekoren. Wat mij betreft een schot in de roos.”

Ja Da was prinselijk.

 1 2Next
BACK to JADA's albums
Become a fan! Follow JADA and receive an email every time JADA uploads new images!