"Happy @ Torfs" medewerkersdagen

 

Zie ook onze videoreportage http://www.youtube.com/watch?v=MUgFKJVrXVw

Schoenenketen Torfs is als geen ander bezig om het verschil te maken met gemotiveerde medewerkers in en naast hun 62 winkels. Het is een unieke bedrijfsfilosofie, die zijn vruchten duidelijk afwerpt met o.a. de titel 'Beste werkgever', al enkele jaren op rij.

Het is dan ook een hele klus om de 520 medewerkers telkens weer gemotiveerd te houden en hen in hun geluk te ondersteunen. Torfs deed wederom beroep op JADA events om de 2 medewerkersdagen in september invulling te geven rond het thema 'Happy @ Torfs'.

Vier thema's
Vier verschillende thema's met daarbij horende workshops, leerzame activiteiten, en bijzondere groepsmomenten zorgden alvast voor een boeiende dag. Gezonde catering, een picknick in de Zoo en een Flashmob buiten op het Astridplein als apotheose maakten deze 2-daagse voor iedereen een unieke kick-off naar een Happy medewerker bij Torfs.

Eén van de hoogtepunten was duidelijk de tenenlezer, die de voeten van de Torfs-medewerkers op een zeer boeiende wijze wist te vertalen naar een bevestiging en/of ontdekking van eenieders karakter.

Ja Da was Happy.

BACK to JADA's albums
Become a fan! Follow JADA and receive an email every time JADA uploads new images!