Mennyezeti lámpa

 

Egyhangú a lakása? Vigyen bele színt, életet és egy csipetnyi csodát!
A Csodafény Webáruház exclusive LED csillárjaival egyedi hangulatot varázsolhat otthonába.
A különböző fényhatásoknak és színeknek köztudottan jelentős hatása van hangulatunkra és egészségünkre, sokkal jobban befolyásolnak minket, mint ahogyan ezt gondolnánk. Energiájuk segítségével pozitívan hathatunk testi, érzelmi és mentális állapotunkra.
A színek gyógyító energiáját már évszázadok óta használják különböző terápiákban. A korszerű tudományos vizsgálatok, és az érdeklődés felélénkülése hozta magával azt a felismerést, hogy minden szín egy meghatározott hosszúságú elektromágneses hullámnak felel meg, amely meghatározza az intenzitását, és hogy a színeknek ez a tulajdonsága befolyásolhatja az élő szervezetet.
Ha fényről beszélünk, akkor elsősorban a látható, a fehér fényre gondolunk. Ennek természetes forrása a Nap, amelynek meghatározó szerepe van a természetben naponta lezajló folyamatokban, és nem kis mértékben hat a mi életünkre is.
Amikor a fény különböző hullámhosszokra törik, különféle színek keletkeznek. A fehér fény spektruma az egész színskálát tartalmazza. Ennek legismertebb bizonyítéka a gyönyörú természeti jelenség – a szivárvány.
A szivárvány mintaszerűen bemutatja a színspektrumot, amelyre a fehér fény felbomlik. Ezt 6 szín képezi: vörös, narancs, sárga, zöld, kék és ibolya. A látható spektrum 760 ηm és 380 ηm tartományban mozog és a színeknek ebben számtalan árnyalata és variációja van.
A szín tehát nem más, mint egy bizonyos fényfrekvencia koncentrációja. Ez lehet serkentő vagy depresszív, konstruktív vagy destruktív. Minden színnek megvan a saját specifikus hullámhossza és kapcsolódva ehhez a paraméterhez különböző a biológiai hatása is és ez használható gyógyításhoz és harmonizáláshoz, valamint mélyebb szövetszerkezetek stimulálásához.
Tegye hát megnyugtatóvá, érzelemdússá és varászlatossá otthonát a Csodafény Webáruház segítségével.
www.csodafeny.net

 1 2 3Next
BACK to Csodafeny albumjai
Become a fan! Follow Csodafeny and receive an email every time Csodafeny uploads new images!