8 mei 2008: Oprichtingsvergadering van BGAZ

 

Op 8 mei vond onder een strakblauwe hemel het Bosfeest plaats. 4 wandelingen, een roofvogelshow en diverse infostanden lokten zowat 100 leden en sympathisanten van de Antwerpse Bosgroepen naar het Vrieselhof in Oelegem. Aansluitend op het Bosfeest vond in het kasteel de oprichtingsvergadering (= eerste Algemene Vergadering) en de eerste verkiezing van de Raad van Bestuur van de Bosgroep Antwerpen Zuid vzw plaats. 26 stichtende leden van de Algemene Vergadering ondertekende de oprichtingsakte waardoor onze vereniging voortaan door het leven gaat als Bosgroep Antwerpen Zuid vzw. Als vzw kunnen we erkenning én subsidiëring aanvragen bij de Vlaamse overheid door het indienen van een werkplan.

Op 8 mei werden de leden van de Algemene Vergadering in dat verband geconsulteerd met de vraag welke de belangrijkste doelstellingen voor onze Bosgroep zouden moeten zijn. Met de resultaten van deze bevraging zal rekening gehouden worden bij de opmaak van het werkplan. Het werkplan stelt doelstellingen en acties van onze bosgroep voor, voor de periode 2009-2011 en dient tegen 1 oktober ingediend te worden bij de Vlaamse Overheid.

 1 2 3Next
BACK to BosgroepAntwerpenZuidvzw's albums
Become a fan! Follow BosgroepAntwerpenZuidvzw and receive an email every time BosgroepAntwerpenZuidvzw uploads new images!