Foto's Locatie

 

7 senses: de inspirerende event-locatie in de ‘Stille Kempen’

De ‘stille’ Kempen hebben er een prachtige en inspirerende event-locatie bij. 7Senses is een witte oase in Zandhoven, aan de afrit 20 van de E34, met eigen parking en bestaat uit een lounge-restaurant, een kunstgalerij en een eventruimte met ingebouwd theaterpodium.

Je kan er ook dagelijks van woensdag t/m zondag terecht voor een culinaire beleving in het 7Senses lounge-restaurant op het gelijkvloers, met uitzicht op de 7Senses art gallery op -1, waaraan men gratis een bezoek kan brengen.

De 7Senses Art Gallery met een vloeroppervlakte van 500 m² en ingebouwd theaterpodium kan vanaf nu privé afgehuurd worden voor elk type event. De kunstwerken worden op vraag tijdelijk verwijderd of juist geïntegreerd in uw event.

7Senses is geschikt voor zowel kleine als grote events, en straalt moderne, warme klasse uit. Zowel een seminarie voor 15 personen als een netwerk-event voor 600 personen of een personeelsfeest van 400 personen zijn hier perfect op hun plaats. Voor een vlotte samenwerking en perfect verloop van elk event wordt er samengewerkt met professionele en zeer positief gewaardeerde partners uit de eventsector.

7Senses - Events & Senses.
A space to take time before time takes you.
More senses. More sense.
www.7sensesgroup.com

meer info over de nieuwe eventlocatie?
events@7sensesgroup.com

BACK to 7Senses's albums
Become a fan! Follow 7Senses and receive an email every time 7Senses uploads new images!